Exxen’e Nasıl Üye Olunur?

İçerik Tablosu

Exxen Nedir?

Yerli dijital eğlence platformu olan Exxen Acun Medya tarafından yönetilmektedir. 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Türkiye’de dijital içerik kanalı olarak yayın hayatına başlayan  bir firmadır.
Her yaş grubuna hitap eden ve içerisinde yarışmalar, belgeseller, dizi filmler, çizgi filmler ile spor yayınları da bulunan zengin içerikli dijital bir platformdur.

Exxen’e Nasıl Üye Olunur?

İnternet üzerinden kurumun yasal web sitesine giriş yaparak üyelik formu tam ve eksiksiz doldurulmalıdır. Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra 1 TL ödeyerek 7 günlük deneme üyeliği alınmalıdır. Bu işlem tamamlandıktan sonra üye olurken girdiğiniz ad ve soyad ile birlikte yine kayıt esnasında sizden istenen e-posta adresini girerek dijital platformdan kanalları izlemeye başlayabilirsiniz. Üyelik esnasında doğal olarak paralı bir sistem olduğu için ödeme kart bilgileriniz istenecek, sonrasında ödeme periyodu seçilerek ilerlenecektir. Tercihe göre aylık veya yıllık ödeme planlarını seçip üyeliğinizi aktif etmiş olursunuz.

Exxen’e Üye Olmak İçin 18 Yaş Şartı Var Mıdır?

Birçok dijital platformda zorunlu olan 18 yaş şartı Exxen’de istenmemektedir. Bunun mantıklı sebebi de içeriklerin her yaştan insana uygun olmasıdır. Örneğin, çocuklar için çizgi film kanalları izleme seçeneği sunulurken, ileri yaş grubundaki insanların sevdiği belgeseller yer almaktadır. Dolayısıyla her yaş grubundan insan kendine uygun bir şeyler bulabileceğinden 18 yaş şartı aranmamaktadır.

Exxen’e Üye Olurken Kimlik Fotokopisi İster Mi?

Türkiye’nin dijital eğlence platformu Exxen’e üye olmak için kimlik fotokopisi gönderme zorunluluğu yoktur. Kimlik bilgilerini doğrudan üye olurken doldurmanız yeterlidir. Sizden istenen bilgiler; adınız soyadınız, e-mail adresiniz ve telefon numarası. Ayrıca ödeme yapmanız için banka kart bilgileri de talep edilmektedir.

Exxen’e Üye Olurken Hangi Bilgileri İster?

Öncelikle resmi web sitesine girilerek Anasayfadaki üyelik başvuru formunun 1. kısmı doldurulmalıdır. Burada adınız soyadınız ve aktif olarak kullandığınız mail adresiniz eksiksiz ve doğru olarak girilmelidir. Devamında 7 Günlük 1 TL deneme üyeliği butonu tıklanmalıdır. Akabinde şifre oluşturmanız gerekiyor. Minimum 8 karakter uzunluğunda rakam ve harf içeren şifrenizi girdikten sonra telefon numaranızı da eklemeniz isteniyor. Üyelik formunun sözleşme kısımlarını da işaretleyerek devam et seçeneğine tıklayınız.
Sonraki sayfada üyelik tipini, satın almak istediğiniz paketleri seçerek ödeme işlemini tamamlamanız istenecektir.

Exxen’e Üye Olurken Telefon Numarası Gerekiyor Mu?

Üyelik aşamasının ikinci kısmında sizden telefon numaranız istenecektir. Şifre unutma veya ilgi alanlarınızla ilgili yeni içerikler SMS aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme amaçlı kullanılacaktır.

Exxen’e Üye Olurken E-Posta Gerekiyor Mu?

Türkiye’nin yerli dijital eğlence platformu Exxen’e üye olmak için e-mail adresi zorunludur. Şifrelerinizde herhangi bir unutma ya da yanlış giriş olması durumunda hesabınıza giriş için mutlaka e-posta adresinizin de sisteme kayıt edilmesi gerekmektedir.

Exxen’e Üye Olmak Ücretli Midir?

Eksen ticari bir eğlence kanalı olması münasebetiyle işin doğası gereği ücretlidir. Üyelik tipi ve satın almak istediğiniz paketlere göre ücret ödersiniz.